Evig Vår och Phoenix

Sedan urminnes tider har mänskligheten sökt efter ett ungdomselixir, ett mirakelmedel som gör underverk. Evig Vår och Phoenix tillåter oss att vrida tillbaka klockan, att upprätthålla och förbättra hälsan. Man behöver inte vänta i månader eller år för att känna detta. Det räcker att man tagit preparaten i 1-2 dagar!

På vilket sätt och hur snabbt kan man känna effekterna av Evig Vår och Phoenix, när de intas av personer med olika livsstilar, som dessutom tillhör olika ”viktklasser” gällande hälsonivå? Låt oss, som ett exempel på en av de viktigaste hälsoåterställningsfaktorerna, betrakta en förbättring av hjärtfunktionen och kroppens blodomlopp. Dessa påverkas först.

Variant 1. Låt oss anta att Du lever ett hälsosamt liv, att Du är vid utmärkt hälsa. Du idrottar och motionerar regelbundet. Efter att Du tagit Evig Vår eller Phoenix i 1-2 dagar, även i små doser (1-2 dospåsar per dag), kommer Du inte att känna värkande muskler efter hård fysisk träning. Du kommer varje dag att märka att det blir lättare att göra vanliga fysiska övningar. Ditt humör kommer att förbättras och Du kommer att vara redo för att flytta berg! Men Du ska inte ha alltför bråttom! Din kropp talar bara om att den har börjat arbeta under nya och gynnsamma förhållanden – föryngring. Låt kroppen arbeta på ett sådant sätt i 1 – 1,5 månad. Öka inte den fysiska aktiviteten, eftersom detta kan avbryta det naturliga förloppet.

Variant 2. Du har inte tid att ta hand om Dig själv och din hälsa är långt ifrån idealisk. Du är redan på gränsen till ohälsa och Du kan lätt få ett antal sjukdomar. Blodtrycket är instabilt. Efter att ha tagit en genomsnittlig dos (2-3 dospåsar per dag) Phoenix i 3-5 dagar, blir det lättare att gå upp för trapporna och andnöd kommer att bli ett mindre problem. Dag för dag kommer Din hälsa att förbättras. Du kommer att börja känna Dig som en ny människa. Du kommer att uppleva rörelseglädje igen. Öka effekten av Phoenix genom att inkludera fysiska övningar i Din dagliga rutin, fråga Din läkare om den lämpliga fysiska belastningen. Även om Du inte ökar effekten av Phoenix med fysisk aktivitet och Du inte har någon allvarlig patologi, kommer Du att må mycket bättre inom 1 – 1,5 månad.

Variant 3. Du har ett turbulent liv och finner det omöjligt att ordna fester utan alkohol. Phoenix eller Evig Vår hjälper även här. Regelbunden konsumtion av dessa produkter, bland annat före och under en kraftig måltid, kommer att minska alkoholens negativa konsekvenser, såsom spasm i koronakärlen, försämring av blodtillförseln till hjärnan och blodkoagulationssystemet. Vi vill påpeka att dessa produkter bara kan minska sannolikheten för att problem förknippade med alkoholkonsumtion (t ex stenokardi, hjärtinfarkt och hjärnblödningar) uppstår. I samband med detta, förutom intagande av dessa produkter bör Du överväga vad och hur man ska dricka eller kanske inte dricka alls!

Effekterna av Phoenix och Evig Vår på den mänskliga kroppen är inte enbart begränsade till att påverka det kardiovaskulära systemet. Phoenix och Evig Vår innehåller många makro- och mikroelement, samt biologiskt aktiva ämnen som påverkar så gott som alla vitala funktionella system i kroppen. Dessa komponenter är:

- förbättrar anpassningsförmågan till yttre förhållanden

- har en lugnande (lindrande) effekt, renar organismen genom att hjälpa till att ta bort kvävehaltiga restprodukter i blodet

- förbättrar immuniteten med hjälp av en intensifiering av interferongenerering

- har en antioxidativ effekt (minskar hastigheten vid bildning av fria radikaler)

- vidgar blodkärlen, inklusive koronar

- normaliserar regionala blodflödet i det centrala nervsystemet, hjärtat och njurarna

- normaliserar koagulerings- och antikoaguleringsfunktionen av blodet

- förbättrar arbetet i muskelsystemet och särskilt då hjärtmuskeln

- förbättrar hjärnans blodflöde och andning av hjärnans vävnad

- minskar risken för tumörer

- reglerar blodsockernivån

- normaliserar blodtrycket och pulsen

- normaliserar det reproduktiva systemets funktion…

Listan är inte uttömmande, eftersom effekterna av Phoenix och Evig Vår bygger på en allmän hälsoförbättring.

Om detta inte har tröttat ut dig, låt oss fortsätta!

Phoenix och Evig Vårinnehåller selen i form av selenmetionin, som är den mest mottagliga formen av selen för den mänskliga kroppen. Ett flertal sjukdomar har samband med ett underskott av selen. Preparat som innehåller selen rekommenderas i dessa fall:

 • om man är bosatt i områden med selenbrist
 • förorenad miljö
 • brist på selen i kroppen (brist på selen i hår eller i blodet, eller brist på glutationsperoxidas i blodet)
 • familjeplanering, graviditet, amning och återhämtning efter barnafödandet
 • frekvent stress
 • regelbunden konsumtion av alkohol och tobak
 • långsiktigt intagande av syntetiska läkemedel
 • ålderdom
 • ofta luftvägssjukdomar, strupkatarr, polyper och inflammation i näsans bihålor hos barn och tonåringar
 • onormal fysisk och mental utveckling hos barn och tonåringar
 • minskad tolerans mot fysisk och psykisk stress, permanent svaghet, trötthet, irritation
 • precancerösa tillstånd, särskilt om närstående släktingar har ett förflutet med onkologiska sjukdomar
 • symptom på ateroskleros, höga nivåer av kolesterol och triglycerider i blodet
 • högt blodsocker, övervikt, förekomst av kompenserade sjukdomar
 • förstorad sköldkörtel
 • gallsten och njursten (för att hindra deras bildning och inflammation i urinblåsan och njurarna)
 • säsongsprofylax av influensa och andra akuta sjukdomar i andningsvägarna, mag- och duodenalsår, pollenallergiker
 • för tidigt åldrande av organismen


Selenmetionin har en speciell roll hos kvinnor.


Varför behöver kvinnor selen?

Mikroelementet selen (Se) ingår i mer än 200 hormoner och enzymer och kontrollerar funktionen hos alla organ och system. Det är en värdefull antioxidant. Genom att inta preparat som innehåller selemetioninkan man sakta ner och förskjuta åldrandet, eftersom stamcellernas aktivitet ökar. Man blir mer rörlig och man blir gladare, får bättre sömn, aptit och humör. Huvudvärk och yrsel försvinner. Klimakteriet passerar mycket lättare och man får vackrare hud, hår och naglar.

Selenmetionin har en positiv inverkan på:

 • föryngring av vävnader
 • inbromsning av åldrandet
 • förbättring av immunförsvaret
 • bibehållande av den normala nivån av hormoner
 • möjlighet att förskjuta klimakteriet – en ”förlängd ungdom”
 • minskar risken för gynekologiska problem
 • minskar risken för cancer
 • minskar risken för benskörhet
 • förhindrar bildning av celluliter

Under graviditeten har selenmetionin en positiv inverkan på:

 • större möjlighet att föda friska barn
 • möjlighet att planera en graviditet
 • minskar risken för havandeskapsförgiftning och komplikationer
 • minskar risken för allvarliga konsekvenser under förlossning
 • snabb postnatal återhämtning
 • förbättring av immunförsvaret


Varför selenmetionin?

Den organiska formen av selen – selenmetioninpassar bäst för kroppen p g a hög assimilationsnivå (95-98%) (bara 10% av oorganisk form assimileras).I vad finns selenmetionin?

Bland kända örter har Astragalus. störst förmåga att ackumulera selenometionin. Mängden selen i Astragalus. når 15000 mg i 1 kg av örten inklusive rötter. Det är 5000 gånger mer än i vitlök, persilja och dill, 1250 gånger mer än i lakrits, 625 gånger mer än i tistel och 455 gånger mer än i fjärilsranka (MD, F.A. Tumanov, Astragalus och hälsa).


Hur verkar selenmetionin?

Tack vare sin förmåga att bygga in i DNA-strukturen, hjälper naturliga selenmetionin till att återställa strukturen i vävnader, möjliggör rengöring av kroppen från slaggprodukter och toxiner (tillåter kontroll av vikten och bevarar en slank figur), förbättrar immunitet och stärker självregleringsprocesserna (sjukdomarna passerar utan komplikationer och återhämtningen sker mycket snabbt).


Hur påverkas moderskapet?

Selenmetionin rekommenderas vid familjeplanering, under graviditeten, vid amning och senare vid återhämtning. Vid en normal nivå av selenmetionin passerar graviditeten smidigt och utan sådana komplikationer som havandeskapsförgiftning, missfall, anemi och fetal hypoxi (genom normalisering av muskeltonus i livmodern), så att barnet föds friskt. Selenmetionin rekommenderas också till båda makarna redan under planeringsstadiet för graviditeten.


Hur mycket selenmetionin behöver en kvinna?

Dagsbehovet, som rekommenderas av forskare och WHO, för en vuxen kvinna är cirka 80-200 mikrogram. Under vissa sjukdomar samt under graviditet och amning bör dagsintaget justeras.

Evig Vår innehåller upp till 70% av Astragalus, vilket är det mest kraftfulla anrikningsverket av selenmetionin i naturen.

Nu förstår Du varför vi har placerat ett foto med en charmig, ung dam som håller i ett glas med en dryck Evig Vår.

Evig Vår och Phoenix kompositionerna skiljer sig åt obetydligt. Evig Vår innehåller några ”kvinnliga örter” och den är också avsedd för kvinnor. Men samtidigt kan dessa örter ha en positiv inverkan på hetsiga och hetlevrade män, särskilt som koncentrationerna av kungsmynta och citronmeliss är små. Phoenix till skillnad från Evig Vår riktar sig mer till hjärt- kärlsystemet.

Inga negativa biverkningar av Astragalus eller andra komponenter i Evig Vår och Phoenix örtblandningar har upptäckts. Det enda undantaget är kungsmynta som kan öka muskeltonus i livmodern. Evig Vår innehåller ca 8% kungsmynta, därför kan man praktiskt taget räkna bort dess negativa inverkan på graviditeten.
Ändå, med hänsyn till individuella variationer, kan risken för allergiska reaktioner inte uteslutas. I detta sammanhang rekommenderar vi att Du börjar ta en minimal dos av örtblandningarna. Om Du tror att allergiska reaktioner är förknippade med intaget av örterna, ska Du sluta ta dem och rådfråga en allergolog.

Sedan urminnes tider har mänskligheten sökt efter ett ungdomselixir, ett mirakelmedel som gör underverk. Evig Vår och Phoenix tillåter oss att vrida tillbaka klockan, att upprätthålla och förbättra hälsan. Man behöver inte vänta i månader eller år för att känna detta. Det räcker att man tagit preparaten i 1-2 dagar!

På vilket sätt och hur snabbt kan man känna effekterna av Evig Vår och Phoenix, när de intas av personer med olika livsstilar, som dessutom tillhör olika ”viktklasser” gällande hälsonivå? Låt oss, som ett exempel på en av de viktigaste hälsoåterställningsfaktorerna, betrakta en förbättring av hjärtfunktionen och kroppens blodomlopp. Dessa påverkas först.

Variant 1. Låt oss anta att Du lever ett hälsosamt liv, att Du är vid utmärkt hälsa. Du idrottar och motionerar regelbundet. Efter att Du tagit Evig Vår eller Phoenix i 1-2 dagar, även i små doser (1-2 dospåsar per dag), kommer Du inte att känna värkande muskler efter hård fysisk träning. Du kommer varje dag att märka att det blir lättare att göra vanliga fysiska övningar. Ditt humör kommer att förbättras och Du kommer att vara redo för att flytta berg! Men Du ska inte ha alltför bråttom! Din kropp talar bara om att den har börjat arbeta under nya och gynnsamma förhållanden – föryngring. Låt kroppen arbeta på ett sådant sätt i 1 – 1,5 månad. Öka inte den fysiska aktiviteten, eftersom detta kan avbryta det naturliga förloppet.

Variant 2. Du har inte tid att ta hand om Dig själv och din hälsa är långt ifrån idealisk. Du är redan på gränsen till ohälsa och Du kan lätt få ett antal sjukdomar. Blodtrycket är instabilt. Efter att ha tagit en genomsnittlig dos (2-3 dospåsar per dag) Phoenix i 3-5 dagar, blir det lättare att gå upp för trapporna och andnöd kommer att bli ett mindre problem. Dag för dag kommer Din hälsa att förbättras. Du kommer att börja känna Dig som en ny människa. Du kommer att uppleva rörelseglädje igen. Öka effekten av Phoenix genom att inkludera fysiska övningar i Din dagliga rutin, fråga Din läkare om den lämpliga fysiska belastningen. Även om Du inte ökar effekten av Phoenix med fysisk aktivitet och Du inte har någon allvarlig patologi, kommer Du att må mycket bättre inom 1 – 1,5 månad.

Variant 3. Du har ett turbulent liv och finner det omöjligt att ordna fester utan alkohol. Phoenix eller Evig Vår hjälper även här. Regelbunden konsumtion av dessa produkter, bland annat före och under en kraftig måltid, kommer att minska alkoholens negativa konsekvenser, såsom spasm i koronakärlen, försämring av blodtillförseln till hjärnan och blodkoagulationssystemet. Vi vill påpeka att dessa produkter bara kan minska sannolikheten för att problem förknippade med alkoholkonsumtion (t ex stenokardi, hjärtinfarkt och hjärnblödningar) uppstår. I samband med detta, förutom intagande av dessa produkter bör Du överväga vad och hur man ska dricka eller kanske inte dricka alls!

Effekterna av Phoenix och Evig Vår på den mänskliga kroppen är inte enbart begränsade till att påverka det kardiovaskulära systemet. Phoenix och Evig Vår innehåller många makro- och mikroelement, samt biologiskt aktiva ämnen som påverkar så gott som alla vitala funktionella system i kroppen. Dessa komponenter är:

-  förbättrar anpassningsförmågan till yttre förhållanden

 

-  har en lugnande (lindrande) effekt, renar organismen genom att hjälpa till att ta bort kvävehaltiga restprodukter i blodet

 

-  förbättrar immuniteten med hjälp av en intensifiering av interferongenerering

 

-  har en antioxidativ effekt (minskar hastigheten vid bildning av fria radikaler)

 

-  vidgar blodkärlen, inklusive koronar

 

-  normaliserar regionala blodflödet i det centrala nervsystemet, hjärtat och njurarna

 

-  normaliserar koagulerings- och antikoaguleringsfunktionen av blodet

 

-  förbättrar arbetet i muskelsystemet och särskilt då hjärtmuskeln

 

-  förbättrar hjärnans blodflöde och andning av hjärnans vävnad

 

-  minskar risken för tumörer

 

-  reglerar blodsockernivån

 

-  normaliserar blodtrycket och pulsen

 

-  normaliserar det reproduktiva systemets funktion…

 

Listan är inte uttömmande, eftersom effekterna av Phoenix och Evig Vår bygger på en allmän hälsoförbättring.

 

Om detta inte har tröttat ut dig, låt oss fortsätta!

 

Phoenix och Evig Vårinnehåller selen i form av selenmetionin, som är den mest mottagliga formen av selen för den mänskliga kroppen. Ett flertal sjukdomar har samband med ett underskott av selen. Preparat som innehåller selen rekommenderas i dessa fall:

 

om man är bosatt i områden med selenbrist

 

förorenad miljö

 

brist på selen i kroppen (brist på selen i hår eller i blodet, eller brist på glutationsperoxidas i blodet)

 

familjeplanering, graviditet, amning och återhämtning efter barnafödandet

 

frekvent stress

 

regelbunden konsumtion av alkohol och tobak

 

långsiktigt intagande av syntetiska läkemedel

 

ålderdom

 

ofta luftvägssjukdomar, strupkatarr, polyper och inflammation i näsans bihålor hos barn och tonåringar

 

onormal fysisk och mental utveckling hos barn och tonåringar

 

minskad tolerans mot fysisk och psykisk stress, permanent svaghet, trötthet, irritation

 

precancerösa tillstånd, särskilt om närstående släktingar har ett förflutet med onkologiska sjukdomar

 

symptom på ateroskleros, höga nivåer av kolesterol och triglycerider i blodet

 

högt blodsocker, övervikt, förekomst av kompenserade sjukdomar

 

förstorad sköldkörtel

 

gallsten och njursten (för att hindra deras bildning och inflammation i urinblåsan och njurarna)

 

säsongsprofylax av influensa och andra akuta sjukdomar i andningsvägarna, mag- och duodenalsår, pollenallergiker

 

för tidigt åldrande av organismen

 

Selenmetionin har en speciell roll hos kvinnor.

Varför behöver kvinnor selen?

Mikroelementet selen (Se) ingår i mer än 200 hormoner och enzymer och kontrollerar funktionen hos alla organ och system. Det är en värdefull antioxidant. Genom att inta preparat som innehåller selemetioninkan man sakta ner och förskjuta åldrandet, eftersom stamcellernas aktivitet ökar. Man blir mer rörlig och man blir gladare, får bättre sömn, aptit och humör. Huvudvärk och yrsel försvinner. Klimakteriet passerar mycket lättare och man får vackrare hud, hår och naglar.

Selenmetionin har en positiv inverkan på:

föryngring av vävnader

inbromsning av åldrandet

förbättring av immunförsvaret

bibehållande av den normala nivån av hormoner

möjlighet att förskjuta klimakteriet – en ”förlängd ungdom”

minskar risken för gynekologiska problem

minskar risken för cancer

minskar risken för benskörhet

förhindrar bildning av celluliter

Under graviditeten har selenmetionin en positiv inverkan på:

större möjlighet att föda friska barn

möjlighet att planera en graviditet

minskar risken för havandeskapsförgiftning och komplikationer

minskar risken för allvarliga konsekvenser under förlossning

snabb postnatal återhämtning

förbättring av immunförsvaret

 

Varför selenmetionin?

Den organiska formen av selen – selenmetioninpassar bäst för kroppen p g a hög assimilationsnivå (95-98%) (bara 10% av oorganisk form assimileras).

 

I vad finns selenmetionin?

Bland kända örter har Astragalusdasyanthus Pall. störst förmåga att ackumulera selenometionin. Mängden selen i Astragalusdasyanthus Pall. når 15000 mg i 1 kg av örten inklusive rötter. Det är 5000 gånger mer än i vitlök, persilja och dill, 1250 gånger mer än i lakrits, 625 gånger mer än i tistel och 455 gånger mer än i fjärilsranka (MD, F.A. Tumanov, Astragalus och hälsa).

 

 

Hur verkar selenmetionin?

Tack vare sin förmåga att bygga in i DNA-strukturen, hjälper naturliga selenmetionin till att återställa strukturen i vävnader, möjliggör rengöring av kroppen från slaggprodukter och toxiner (tillåter kontroll av vikten och bevarar en slank figur), förbättrar immunitet och stärker självregleringsprocesserna (sjukdomarna passerar utan komplikationer och återhämtningen sker mycket snabbt).

 

Hur påverkas moderskapet?

Selenmetionin rekommenderas vid familjeplanering, under graviditeten, vid amning och senare vid återhämtning. Vid en normal nivå av selenmetionin passerar graviditeten smidigt och utan sådana komplikationer som havandeskapsförgiftning, missfall, anemi och fetal hypoxi (genom normalisering av muskeltonus i livmodern), så att barnet föds friskt. Selenmetionin rekommenderas också till båda makarna redan under planeringsstadiet för graviditeten.

 

Hur mycket selenmetionin behöver en kvinna?

Dagsbehovet, som rekommenderas av forskare och WHO, för en vuxen kvinna är cirka 80-200 mikrogram. Under vissa sjukdomar samt under graviditet och amning bör dagsintaget justeras.

Evig Vår innehåller upp till 70% av Astragalusdasyanthus Pall, vilket är det mest kraftfulla anrikningsverket av selenmetionin i naturen.

Nu förstår Du varför vi har placerat ett foto med en charmig, ung dam som håller i ett glas med en dryck Evig Vår.

 

Evig Vår och Phoenix kompositionerna skiljer sig åt obetydligt. Evig Vår innehåller några ”kvinnliga örter” och den är också avsedd för kvinnor. Men samtidigt kan dessa örter ha en positiv inverkan på hetsiga och hetlevrade män, särskilt som koncentrationerna av kungsmynta och citronmeliss är små. Phoenix till skillnad från Evig Vår riktar sig mer till hjärt- kärlsystemet.

 

Inga negativa biverkningar av Astragalusdsyanthus Pall eller andra komponenter i Evig Vår och Phoenix örtblandningar har upptäckts. Det enda undantaget är kungsmynta som kan öka muskeltonus i livmodern. Evig Vår innehåller ca 8%kungsmynta, därför kan man praktiskt taget räkna bort dess negativa inverkan på graviditeten.

Ändå, med hänsyn till individuella variationer, kan risken för allergiska reaktioner inte uteslutas. I detta sammanhang rekommenderar vi att Du börjar ta en minimal dos av örtblandningarna. Om Du tror att allergiska reaktioner är förknippade med intaget av örterna, ska Du sluta ta dem och rådfråga en allergolog.